Marieh

I wont be a rockstar, I will be a legend. F. Mercury

Not working ♥

Publicerad 2012-10-25 11:01:00 i Make and bake

 
Hittade den här supergulliga bilden som jag kopplar till sizecontrol vad gäller portionerna. Jag ser så sjukt många, och var en av dem, som äter så jävla mycket mat. Enorma portioner. Det kan vara hur bra som helst men äter man för mycket så kan man gå upp ändå. 
Sallad äter jag gärna mycket av, och har lite pasta, potatis, bulgur, ris eller vad det nu kan vara. Men annars har jag inte så stora portioner. Ibland är de större såklart, efter ett hårt träningspass måste man äta något som fyller upp, äter jag bara grönsaker till en larvigt så ser jag till att fylla upp tallriken mer än om det finns ris där osv. Men jag behöver aldrig en plusmeny, jag behöver aldrig en andra portion bara för att det är gott och jag behöver inte fylla upp min tallrik till bredden varje gång. Snarare behöver man inte det alls. 
Man kan äta allt, men inte på en gång. Man måste balansera upp maten, äter man en hamburgare med bröd behöver man inte pommes tex (även om det kan vara sjukt gott) och vill man ha många olika saker behöver man inte äta upp allt. Balans balans balans.

Bestraffad ♥

Publicerad 2012-10-22 19:56:42 i Marieh

I dag när jag var på gymmet fick jag mitt hänglås uppklippt av personalen. Varför? Jo hon trodde att jag hade haft skåpet i en vecka utan att ta bort låset. I måndags förra veckan satte hon markeringar på alla lås som satt uppe då, i dag tog hon kvar alla som var kvar. Rätt i teorin, i praktiken blev det lite fel ;) jag var såklart på gymmet när hon satte markeringar och jag var på gymmet i dag när hon skulle kontrollera, så går det när man är på gymmet varje dag haha. Men hon hade tagit hand om mina prylar och jag fick ett nytt hänglås gratis såklart. Ingen skada skedd.

Höstlöv ♥

Publicerad 2012-10-22 17:13:00 i Marieh

Hösten är fruktansvärt vacker ibland. Så mycket färg. Om träd och buskar bara höll i sina löv lite längre 

Ny frisyr ♥

Publicerad 2012-10-20 12:48:00 i Marieh

Ny frisyr och jag är supernöjd. Nu ska jag bara lära mig leva med lugg i gen ;) bilden är inte den bästa but hey, What can you do? Sitter just nu med mitt mogonte (host host) och ska snart till gymmet och kämpa. Nice!

Dags för klipp ♥

Publicerad 2012-10-16 11:08:00 i Beauty and fashion

Det är dags att klippa sig igen (5-6 månader sen, fy fy på mig) och jag har kollat på inspiration:
 
Jag gillar verkligen Victoria Bekhams page, jag brukar klippa liknande men denna gång tänkte jag kanske köra hela vägen. Jag har ju inte exakt samma ansiktsform men det får man väl anpassa då. Gillar tanken på lite lugg istället för bara långt framme, men vågar man? Måste rådfråga min frisör helt enkelt. 
 
 

Beroendeframkallande ♥

Publicerad 2012-10-15 18:01:00 i Marieh

Satir är beroendeframkallande, och tankesmedjan lyssnar jag gärna på kvällen. Ibland får man både en tankeställare och flera skratt. Så jäkla bra!

Oh that pain ♥

Publicerad 2012-10-15 10:32:23 i Push it!

Jag kände det redan i går, men i dag kom den med råge - träningsvärken. Men på ett sätt är den ju välkommen just för att man vet att det gör nytta. Samtidigt gör det nu förbannat ont haha. Men jag tänkte köra yoga idag, för att se hur det hjälper. Lär ju inte bli lätt men det kan vara värt det.
Ha en fin måndag ♥

Work your bum! ♥

Publicerad 2012-10-14 15:52:44 i

Bildkälla
I dag testade jag en ny träningsfilm jag fått hem. Kim Kardashian har gjort tre filmer som tränar abs, rumpa och cardio. I dag blev det såklart rumpa, det enda jag egentligen inte tränar ordentligt på gymmet så jag tänkte att man i alla fall kan få lite tips. Jisses vad roligt det var! Och jag kände det verkligen i lår och rumpa mot slutet. Dessutom har hon 5 bonusminuter med övningar man kan göra när som, man behöver inga material. De minuterna var effektiva! Nu gjorde jag ju dem i samband med resterande video men jag kommer lätt göra dem annars också. Det är ju bara att lägga sig på golvet och köra medan man ser på tv eller ngt. Super! Trodde dock det skulle göra mer ont i mitt skadade knä men det gick helt okej. fick ha lite stöd mot en stol då och då för att avlasta men annars så gick det bra. Sånt blir man glad av. Nu blir det ett glas mjölk och en banan som återhämtning/mellanmål.

Tjejkväll ♥

Publicerad 2012-10-09 09:42:00 i Marieh

 
Dålig uppdatering! Fy mig! Men nu kan jag i alla fall bjuda på massor med ny information. Har haft fantastiska dagar med nära och kära!

I torsdags träffade jag Emma och Lisa för en tjejmiddag på Osteria, Östermalm. Otroligt bra restaurang, god mat, gott vin och framförallt - världens bästa sällskap! Vilka tjejer jag har runtomkring mig!
Galet god mat som sagt, kommer i te ihåg rätt namn med kalv med prosciutto, sås, rostade grönsaker och klyftpotatis. Alla åt samma, det var bara drycken som skilde oss åt ;) 
 
Jag och Lisa fortsatte sedan vidare, satt på en pub, fick sällskap som var.... Intressant och han som tur var med sista nattbussen hem. Vilken torsdag! 
 

Hard work work ♥

Publicerad 2012-10-02 16:17:00 i Push it!

I dag hade vi underhållning i konditionsträningen av gymmet, fyra män skulle byta ett av de enorma fönstren som man stirrar ut genom under passen (någon hade tagit sönder det) och min cykel stod precis framför det fönstret. Jisses vilket jobb! Men jag hade något att omjustera på medan jag cyklade och helt plötsligt hade jag kört 50 minuter. Gött! Behöver jag ens säga att en av fönsterpojkarna var ganska snygg ;) att flirta på en motionscykel är faktiskt en konst, speciellt är man kört ett tag och ser ut såhär:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela