Marieh

I wont be a rockstar, I will be a legend. F. Mercury

Måndagsmys ♥

Publicerad 2013-01-14 22:07:56 i Marieh

Jag har haft en så sjukt bra dag, hunnit med så mycket, haft så mycket energi. Gud vad härligt! Den här helgen har gjort mig ännu mer levande och positiv än innan. Energiboost delux! Nu är det måndagsmys ♥

Sömn ♥

Publicerad 2013-01-11 11:23:47 i Marieh

Åh vad jag sovit gott i natt - och länge! Jag måste faktiskt bli bättre på det där med sömn för det fungerar inte att sova lite i en vecka och sen ta en sovmorgon. Visst, det är skönt med den där sovmorgonen men det är mycket mer givande att sova lagom mycket alla dagar. Både för energin men också för hälsa, det mentala och allt annat.
Sömn är så himla viktigt och jag reagerar starkt på sömnbrist men ändå så har jag ALDRIG prioriterat sömnen. Så det ska jag göra nu. Inte överdrivet utan bara så jag får de timmarna jag behöver, helst varje dag. Inte så mycket begärt kanske?

Välkommen 2013 ♥

Publicerad 2013-01-01 21:09:00 i Marieh

 
Gott nytt år! Det nya året är välkommet hos mig. Inte för att 2012 var all bad men det är skönt med en omstart. Eller en god fortsättning på mitt liv.
2012 var tufft på vissa sätt, mitt liv ser ut på ett helt annat sätt än för ett år sedan. Men det är inte dåligt. Det är faktiskt väldigt bra. Jag har lyckan att få ut något bättre än jag hade innan, det är jag värd och det är jag glad för. Det har varit ett händelserikt år. Jag har:
  • Levt som singel för första gången på länge
  • Tagit magisterexamen med lysande betyg
  • Fått igång min träning på allvar och det går lysande
  • Fått ett nytt jobb
  • Hittat tillbaka till mig och vad som gör mig lycklig
  • Fått en närmare kontakt med vänner och familj
Och så mycket mer. Jag har också campat för första gången, firat nyår i Stockholm för första gången (istället för att bara åka till Gotland), dejtat, festat. Ja jag har levt helt enkelt. Fantastiskt. Jag har aldrig varit så tacksam och tillfreds med mitt liv som jag är just nu och det är verkligen fantastiskt. Nu är jag redo för nästa kapitel. Just nu håller jag på att sätta mina mål för detta år och det känns väldigt spännande! 2013 kommer bli fantastiskt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela